WAT DOEN WE?

Bouwsaam is een dynamische aannemer gevestigd te Mol gespecialiseerd in renovatie, ruwbouw en kleinschalige appartementen. Samen bouwen op vertrouwen daar staan wij voor. D.w.z. dat wij zullen luisteren naar uw wensen vooraleer u met al onze kennis bij te staan in het steeds complexer wordende bouwproces. Dit doen we vrijblijvend vooraleer u beslist met wie in zee te gaan. 

Bouwen op vertrouwen

d

Nieuw bouwen

Zonder bouwfrustraties uw nieuwe woning, appartement of bedrijfspand bouwen. Daarvoor rekent u op ons bouwbedrijf Bouwsaam. Zij levert u de ruwbouwwerken in een moderne of klassieke bouwstijl, met of zonder wind- en waterdichte afwerking. Dankzij onze doordachte aanpak verzekert u zich van een mooie en snel opgeleverde nieuwbouw.

Kiezen voor gemoedsrust

Bouwsaam verzekert u gemoedsrust vanaf het eerste contact. Want wij laten uw nieuwbouwproject vlot verlopen. Wij luisteren naar uw wensen, vooraleer u een  advies krijgt over materialen en werkwijzen. U mag rekenen op een betrokken en professionele bouwpartner die aandacht heeft voor elk detail. Wij begeleiden u bij het volledige bouwproces , zodanig dat in alle gemoedsrust uw project wordt gerealiseerd.

Met respect voor uw bouwproject

De basis van een goede samenwerking? Duidelijke afspraken die nauwgezet worden nageleefd. Bij ons is een woord een woord. Wij maken al onze beloftes waar. Kortom: wij hebben respect voor u én uw bouwproject.

Samenwerken met een communicatieve en professionele bouwfirma voor uw nieuwbouw? Bouwsaam garandeert een zorgeloze realisatie van uw bouwproject.

Bouwen met Bouwsaam

Verbouwen

U bent de trotse eigenaar van uw woning en u wilt de bewoonbare oppervlakte van uw woning vergroten. Of u wilt structurele veranderingen aanbrengen. Dan is het nog belangrijker dan bij nieuwbouw om te luisteren naar uw wensen en in overleg te komen tot het resultaat dat u voor ogen heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in de snelle en nauwkeurige uitvoering van hoogwaardige uitbreidingsprojecten. Wilt u uw woon- of werkcomfort verhogen? Leg de realisatie van uw bijbouw dan in onze vakkundige en ervaren handen.

Positieve ervaring

Aarzelt u toch om bij te bouwen, omdat u vreest dat zo’n project stress met zich meebrengt of veel tijd in beslag neemt? Dan mag u die angst meteen opbergen. Want onze duidelijke communicatie en heldere planning zijn uw garantie op een vlotte uitvoering van uw project. Samen zorgen wij ervoor dat uw uitbreidingsproject een positieve ervaring wordt.

 

Bouwen met Bouwsaam

vastgoedontwikkeling

Bouwgrond, maar geen verder budget? Heeft u een bouwgrond geërfd of gekocht, en heeft u plannen om meer te realiseren dan een eengezinswoning? Bouwsaam investeert mee in uw project en werkt af tot een mooi appartementen. Uw bouwgrond levert zo dubbel rendement op.

  1. Kennismaking
   U heeft interesse om op uw bouwgrond een groter project dan een woning te realiseren. Bouwsaam investeert in het project op uw bouwgrond. Een snel rendement staat u te wachten.
  2. Zoektocht
   Er zijn nog geen gegevens over het al dan niet verschaffen van de noodzakelijke vergunningen? Wij zoeken het uit. Meer nog: Een architect staat ons bij om het project van de grond te trekken.
  3. Plannen
   In de plannen zijn een betaalbare kwaliteit en alle vooraanstaande technieken mee inbegrepen. Staat er toch een wijziging te gebeuren, dan gebeurt dit zonder meerkost waar mogelijk.
  4. Uitvoering
   De planning wordt overlopen. Alle werken gebeuren naar wens. Tijdens het bouwproces heeft u één contactpersoon op wie u kunt rekenen. U hoeft zelf geen verschillende aannemers te contacteren of op te volgen.
  5. Oplevering
   Samen voltooiden we een nieuw woonproject, waar u mogelijk zelf in één van de wooneenheden woont. Of u kunt het te koop of te huur stellen.

Bouwen met Bouwsaam

Bedrijfsgebouwen

Ons bouwbedrijf heeft de kennis in huis om grotere projecten te realiseren. Bouwsaam heeft in het verleden reeds uitbreidingen van rusthuizen opgetrokken. Wij hebben dan ook alle technische kennis en materialen om alle betonconstructies uit te voeren, zoals kelders, breedvloerplaten, alle soorten balken en kolommen. Getimmerde daken en platte daken in EPDM voeren we in eigen regie uit. Voor woningbouw voeren we ook sterkteberekeningen van balken en kolommen uit.

Bouwen met Bouwsaam