Realisaties

Handelszaak en 2 appartementen te Mol

Deze handelszaak en 2 appartementen zijn in eigen beheer gerealiseerd, dwz dat Bouwsaam de ruwbouw heeft neergezet, inclusief een geïsoleerde betonnen kelder van 120 m², de buitenafwerking voor zijn rekening heeft genomen en één appartement volledig heeft afgewerkt.

Handelszaak en 7 appartementen te Turnhout

In dit project te Turnhout heeft Bouwsaam als aannemer de ruwbouw gerealiseerd. Eigenlijk zijn het 2 blokken appartementen met elk 4 eenheden. Beide zijn rechtgetrokken in kalkzandsteen.  De terrassen en de prefab draaitrappen zijn met een mobiele kraan van 90 ton gesteld.

nieuwbouw woning te Mol

Voor deze klant is het huis sleutel op de deur gerealiseerd. Startend vanaf de afbraakwerken t.e.m. de binnenafwerking. Na 6 maanden is de bouwheer verhuisd naar zijn nieuwe woning.

nieuwbouw woning te Mol

Voor deze klassieke woning heeft Bouwsaam de ruwbouw en het dak uitgevoerd. Voor de klant was het visuele aspect belangrijk en is gevelsteen in wildverband gemetst en hangt de blauwe steen tussen de ramen.

Renovatie woning te Mol

Deze woning is uitgebreid achteraan met een badkamer en slaapkamer.  Bouwsaam realiseerde de hele aanbouw, behalve ramen en technieken.

Renovatie woning te Meerhout

 Bouwsaam heeft een houtskelet achterbouw er bij aangezet met een bekleding in cederhout. Behalve keuken en technieken was de afwerking inbegrepen in deze aanneming

Rusthuisuitbreiding te Wépion (Namen)

Bouwsaam heeft hier het verbindingsgebouw tussen de nieuwbouw en het bestaande gebouw opgetrokken, alsook de uitbreiding. Vooraleer te kunnen starten is een gedeelte van het bestaande rusthuis afgebroken. De gemene muur van de nieuwbouw was een constructie met betonnen kolommen en balken, de vloer is uitgevoerd met breedvloerplaten. Het leien dak is ook door Bouwsaam uitgevoerd. De totale bewoonbare uitbreiding is meer dan 1000 m².

Rusthuis uitbreiding te Laarne van 2400 m²

Rijhal te Balen

De rijhal is een staalconstructie met sandwich panelen en een voorgevel met schuifpoort in thermowood. De bijhorende mestvaal is in gegoten beton.