Over ons

Bouwsaam is een dynamische aannemer gevestigd te Mol gespecialiseerd in renovatie, ruwbouw en kleinschalige appartementen. Samen bouwen met kennis daar staan wij voor. D.w.z. dat u kan rekenen op onze kennis omtrent het steeds complexer wordende bouwproces. Zelfs vooraleer u beslist met wie u in zee gaat. Ons doel is uw project vlot te laten verlopen. We zijn actief in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

 

 
 

Waarden

open communicatie

U als klant kunt rekenen op een open en eerlijke communicatie. Met het grote voordeel met maar één persoon in contact te hoeven staan.

prijs / kwaliteit

Ons ervaren team werkt elk project af met kwaliteitsmaterialen, met inbegrip van scherpe prijzen. We waken erover rond het vooropgestelde budget te werken.

flexibiliteit

Een project zonder wijzigingen, zou haast een droom zijn. Bouwzaam stelt zich flexibel op. Wanneer er iets in de uitvoering verandert, passen we dat aan zonder meerkost waar mogelijk.

Eigen keuze

Moderne of traditionele bouw, casco of afgewerkt: aan u de keuze hoe u het project als een mooi resultaat wil opleveren.

Naar wens afgewerkt

Niet alleen naar een budget toewerken is prioriteit. Ook het waar maken van uw wensen binnen dat budget. Of u nu zelf in de woning of het appartement zult wonen, of het te koop of te huur stelt op de markt.

advies waar nodig

Ongetwijfeld rijzen er vragen over bouwen op: over mogelijkheden rond woning – of appartementsbouw, vergunningen, premies,… U krijgt vrijblijvend advies en wordt bijgestaan in het vervolg van een mogelijk bouwproces.

In huis expertise

Bouwsaam verricht alle betonwerken in huis zoals het gieten van kelders, breedvloerplaten, als als alle soorten balken en kolommen. Ook het plaatsen van prefab beton elementen.

Beton constructies

Bouwsaam verricht alle betonwerken in huis zoals het gieten van kelders, breedvloerplaten, als als alle soorten balken en kolommen. Ook het plaatsen van prefab beton elementen.
Mol

Daktim- merwerken

Bouwsaam voert de daktimmerwerken met eigen mensen uit. Dit heeft als grote voordeel dat er niet moet worden gewacht en de vooruitgang van het project is gegarandeerd.
Meerhout

EPDM

Op een volkern rubber of EPDM geeft de fabrikant IRS-Btech een 50 jarige garantie op voorwaarde dat deze volgens de regels van de kunst aangebracht is. Daarvoor heeft Bouwsaam cursussen gevolgd en is hiervoor gecertifieerd door de fabrikant.
Mol

Sterkte- berekeningen

Bouwsaam heeft de kennis in huis om de sterkteberekeningen uit te voeren van kolommen en balken.